HOME        OVER ONS        LANDEN MET FOTO’S & VERHALEN        LINKS        CONTACTHOME.htmlOVER_ONS.htmlLANDEN.htmlCONTACT.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3
 

AFSCHEIDSFEESTJE VOOR ONZE WERELDREIS 2004Afgelopen zaterdag (23-10-2004) was het dan zover, het zeer verrassend georganiseerde afscheidsfeest.

Wij zelf kregen de donderdag ervoor een uitnodiging om aanwezig te zijn op deze fuif. De bedoeling was om afscheid te nemen en vooral te genieten van een leuke avond met elkaar, en dat is zeer zeker gelukt!!

 

De opzet was een “Bring Your Own” party waarbij iedereen die kwam iets te eten en/of te drinken mee nam. Zo waren er zelf gebakken taarten, vlees, salades en diverse andere hapjes aanwezig. Ook de drank was dik in orde.

De vrienden hadden ook gedacht aan een “vergeet me nietje”. Zo hadden ze voor ons beide een wit T-shirt met daarop een paar opdrachten, namen en gelukwensen geschreven. Dit vinden wij zeer origineel en een leuk aandenken aan thuis.

Het bleef nog tot in de late uurtjes druk en gezellig.

 

Bij deze willen wij IEDEREEN en zeker het feest comité (in het bijzonder Petra) hartelijk bedanken voor de gezelligheid en een zeer geslaagde avond, TOPPIE !

 

Luitjes: “het was fantastisch”.

 

Een dikke kus van ons,

 

Angèle & Milco

 

 

P.S. zie ook de foto’s van het feest.