HOME        OVER ONS        LANDEN MET FOTO’S & VERHALEN        LINKS        CONTACTHOME.htmlhttp://livepage.apple.com/LANDEN.htmlCONTACT.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3
 

Wij zijn Angèle de Vries en Milco Guitoneau. We hebben meerdere dingen gemeen maar een belangrijke daarvan is reizen.


We hebben elkaar ontmoet in 1989 op de tennisbaan. Vanaf 1990 hadden we ons eigen huisje. Na jaren lang kamperen in de grote vakantie kwamen we in 1998 in Indonesië terecht. 


Vanaf deze tijd roepen we al dat we eigenlijk voor een langere tijd in het buitenland willen vertoeven. Vooral voor verschillende culturen, natuur en de rust.


Toen we in 2004 ons huis hadden verkocht en niet de grond konden kopen die we wilden besloten we om een tijd te gaan reizen.


We begonnen in Nieuw-Zeeland, Australië en daarna zou Azië aan de beurt komen. Maar helaas verloopt niet altijd alles zoals je wilt. We moesten naar huis. Na een aantal weken, toch weer vertrokken maar de onderbreking had geen goed gedaan en besloten we om terug te gaan.


Maar aangekomen in Nederland bleken we erg veel heimwee te hebben naar de andere kant van de wereld. We hebben een procedure op gestart om te emigreren naar Nieuw-Zeeland. Maar helaas door ambtelijke tegenslagen is dat op het allerlaatste moment niet doorgegaan (zie artikel van AJUUS Magazine). De foto’s en ook die op de cover zijn van Milco.


Uiteindelijk hebben we een vrijstaand huisje gekocht waar we de komende jaren hopen te blijven wonen. We weten wat we hebben en wat we kunnen. We hopen in de toekomst toch nog de reizen te maken die we in 2004 van plan waren. Nieuw-Zeeland heeft een plekje in ons hart gevonden en we zullen daar vast nog wel meerdere keren langsgaan.


We houden deze site bij met onze reisverhalen, foto’s en ervaringen. Ook is het bedoeld voor andere reizigers om zo informatie te krijgen over bepaalde landen en steden. Tevens is het de bedoeling om zo contact te krijgen en te houden met mede reizigers om ook zo zelf aan de nodige informatie te komen die we voor de volgende reizen nodig zullen hebben.


We wensen iedereen veel plezier met het bezoeken van onze site.


    Sjel & Mil.


Ons reismotto - “Ga lekker op Reis want van thuisblijven word je niet wijs!”

Hallo, ik ben

Angèle de Vries & ik ben Milco Guitoneau.

WELKOM  BIJ  EEN  BLOKJE  OM